Moose Färg muurverf geeft een matte lichtuitstraling

Met Moose Färg muurverf kunt u uw huis en interieur een andere look geven.

Bepalend zijn lichtinval, uw smaak, stijl. Moose Färg muurverf in de traditionele Zweedse kleuren en kan heel eenvoudig worden gemengd. Dat kunt u zelf doen en zo uw eigen kleur bepalen of vraag advies. Sommige mengkleuren zijn op aanvraag te bestellen.

Moose Färg muurverf bestellen? Bestel in onze webshop en Klik hier

Eigenschappen van Moose Färg muurverf:

A. Oplosmiddelvrij.
B. Verdunbaar met water.
C. Unieke kleuren.
D. Totaal mat
E. Diffuse lichtverstrooing.
F. Droog na 30 minuten.
G. Veegvast.
H. Dampdoorlatend

muurverf

Muurverf

 

 

Te gebruiken op bijna alle ondergronden

Prima muurverf voor binnenwerk zoals muren, plafonds en betimmeringen.  Kan over andere verf aangebracht worden en is met andere verf overschilderbaar.

Behang, structuurverf etc. blijken enorm op te knappen door deze te verven met Moose Färg en de kleureffecten zijn schitterend. Anders dan bij bijvoorbeeld latex blijft de structuur van de ondergrond helemaal zichtbaar. Prachtige matte uitstraling matter nog dan kalkverf en krijtverf. Moose Färg F is ook goed veegvast . Boenen en schrobben is echter teveel gevraagd, niet doen.

Wanden van lichte stuc worden heel mooi. Gebruik van een zgn. voorstrijk of isoleer helpt, anders zuigt het stuc teveel en heeft u onnodig werk (dat is voor andere verfsoorten overigens ook aan te raden).

Ook leem, gipsplaat en keramiek zijn een prima ondergrond voor alle Moose typen. Bloempotten bijvoorbeeld of een lemen binnenmuur.

Toepassing:

Asl u een sterk zuigende ondergrond heeft is het soms handig om eerst een isoleer/voorstrijk op te brengen. is uw muur al behandeld met bv. latex dan is dit niet nodig.Breng de verf vol op de muur aan – kris, kras-, ongeveer één vierkante meter per keer. Rol de verf gelijkmatig door, zonder veel kracht op de stok en roller uit te oefenen.

Begin bij de plafondkant en werk naar onderen –per vierkante meter- door tot op de plint. Heeft u de hele baan opgezet, rol dan het geheel luchtig door. Dit vanaf het plafond naar de plint toe, licht diagonaal en omhoog, zonder de roller van de muur te halen. Dan krijgt u minder last van banen. Rol de tweede baan vervolgens naar de eerste toe. Zo doet u vervolgens ook de rest. Werk bij voorkeur van het raam of licht af.

Wilt u een “slordig” effect dan kunt u toch voor een blokkwast kiezen. U kunt ook tamponneren indien gewenst. Moose F komt het beste tot zijn recht bij een licht zuigende ondergrond. Als de muur glimmend glad is zal de verf slecht “pakken” en moet de eerste laag echt goed doordrogen voor de tweede wordt opgezet. U kunt eventueel ook white wash gebruiken.

Moose Färg muurverf in de originele Zweedse matte kleuren:

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, stel uw eigen kleurencombinaties samen.

Moose F bestellen? Voor producten en prijzen Klick hier

Muurverf