Steigerhout verven

Steigerhoutverf van Moose Färg geeft een mooie matte kleur

Vochtregulatie is extra belangrijk voor als u steigerhout wilt verven. Daarom is Moose Fãrg matte beits voor steigerhout zo praktisch, duurzaam en gemakkelijk. Deze steigerhout beits is vochtregulerend en bladdert niet en daarom bijzonder geschikt en praktisch voor ruwe open oppervlakken zoals steigerhout. Moose Färg beits voor steigerhout is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden. Wilt u uw steigerhout white wash verven neem dan is er de halftransparante Dimma.

Steigerhout verven of beitsen? klik hier: bestellen

steigerhout-verven-steigerhout-beits-steigerhout-white-wash

steigerhout white wash

 

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg steigerhout verf gebruikten: Klantervaringen

Steigerhout verven: tips

Deze steigerhout verf op lijnolie en alkyd basis is waterverdunbaar en trekt in de ondergrond maar is ook toepasbaar op reeds geschilderd hout mits goed gereinigd. Let er wel op dat de oorspronkelijke verf niet bladdert! Daarom is het bijzonder makkelijk en onderhoudsvriendelijk voor uw steigerhout: schuren tussen de lagen hoeft niet, alleen goed afspuiten en weer oververven is genoeg. Deze steigerhout beits is bij wijze van spreken zijn eigen grondverf. Moose Färg ademende steigerhout beits is bijzonder duurzaam gaan in het Nederlandse klimaat doorgaans ca. 5 jaar mee.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, klik hier: test kleuren

Bij het steigerhout verven vormt Moose Färg geen film over het hout maar trekt er in. Ook zijn bij het schilderen geen kwaststreken te zien, het is steigerhout verf die heel makkelijk een goed resultaat geeft ook bij onderhoud van uw steigerhout. Alleen afwassen is bij onderhoud genoeg, u kunt daarna direct weer overschilderen.

 

Steigerhout verven of beitsen? klik hier: bestellen

 

Steigerhout verven: denk ook aan steigerhout white wash beits Dimma

Moose Dimma whitewash steigerhout beits is ook verkrijgbaar in andere kleuren, bijvoorbeeld grijs of zwart voor een grey wash of black wash.

 

steigerhout beits steigerhout verf white wash

Tafel met Dimma white wash steigerhout beits

Bovenstaande tafel is behandeld met Dimma steigerhout beits. Steigerhout beitsen met Dimma geeft het steigerhout white wash effect. Deze wash is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Onderstaand ziet u steigerhout verf in grey wash.

Steigerhout white wash bestellen: Dimma

grey wash beits steigerhout white wash

grey wash beits

Steigerhout waterafstotend behandelen

Een totaal andere manier om steigerhout waterafstotend te maken is het gebruik van de tweestaps transparante kleurloze Pansar. Dit unieke product maakt het hout wateraftotend maar vormt totaal geen laag op het hout. Het steigerhout wordt waterafstotend geimpregneerd zodat het water er in druppels afgaat maar er niet indringt.

Bestel hier: Pansar

De originele Moose Färg zweedse kleuren

  • Vasa svartDiepzwart
  • Falu RödZweeds rood
  • Skiffer GråLeisteengrijs
  • BlytungsgråLoodgrijs
  • Skåne gulZweeds geel
  • Ljus gulLichtgeel
  • Bohus BlåZweeds blauw
  • Ljus BlåLichtblauw
  • SommerblåZomerblauw
  • Dalarna GrönZweeds groen
Alle kleuren bekijken »

Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval. U kunt ook gebruik maken van onze kleurenkaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Vraag uw eigen gratis kleurenkaart aan

Moose Färg® matte steigerhout beits is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden.

whitewash-verf-white-wash-beits

White wash verf

Dimma Wash verf (beachlook ) is een halftransparante verf en geeft een mooie waas over het hout. Dimma betekent mist en nevel in het Zweeds. Dimma Wash is halftransparant en …

Lees verder

houtverf

Ademende matte houtverf voor alle soorten hout

Moose F houtverf: voor onbehandeld en reeds behandeld of geïmpregneerd hout. Met lijnolie en gemodificeerde lijnolie (alkyd) maar waterverdunbaar; een emulsie van oliedruppeltjes (een “mayonaise”). Geschikt voor alle soorten hout, …

Lees verder