Home » Professioneel gebruik van Moose Färg

Professioneel gebruik van Moose Färg

Moose Färg doet regelmatig projecten met architecten, bouwers, hoveniers en schilders. De plezierige verwerkingseigenschappen, de duurzaamheid van de producten en ons persoonlijke advies wordt hierin als zeer prettig ervaren.

Wilt u onze producten gebruiken als professional? Neem contact met ons op voor een offerte en deskundig advies op maat. We denken graag met u mee!

De tarieven bij Moose Färg zijn al zeer scherp omdat wij voor groothandel-prijzen kunnen aanbieden. Als u wederverkoper van ons product wil worden – en dus voorraad van ons product aanhoudt – dan kunnen we u nog lagere tarieven bieden.

Mocht u grotere oppervlakten zwart willen spuiten, dan hebben wij ook een speciale spuitbare variant in grootverpakking. Neem hiervoor contact met ons op.

Projecten die met Moose Färg zijn gedaan

Enkele referenties (meer op verzoek beschikbaar)

Stadskantoor Venlo

Kraaijvanger Rotterdam
Uitvoering 2e helft 2015
Product: Moose F en RDM voor Ecoboard en accoya
Uitvoering: BAM, Laudy Bouw Sittard
Spuitwerk: All Painting International Haarlem

verf spuiten spuitbare verf
Moose F spuitbare verf in actie!

Staatsbosbeheer Dienstverlening: Natuurcamping De Kijl, en Natuurcamping De Dennen

Schoonoord en Schoonloo Drenthe
Architect: Faro Lisserbroek
Product: Moose S en F Vasa Svart en Storuman Skydd
Uitvoering: Geugies Noord Sleen

houtcoating professioneel

 

Houtcoating de Kijl 2

 

MFA De oude Tol

Onderdak voor scholengemeenschappen en bibliotheek in Reeuwijk-Brug
Architect: WillemsenU Eindhoven
Product: Moose F Falu Röd
Uitvoering: Bontebal

Foto van De Oude Tol, door WillemsenU

Bolderburen

Alle buitenverblijven op de natuurtuin en -speeltuin rond de Culemborgse molen Johanna
Product: Moose F in diverse kleuren, o.a. Falu Röd, Dalarna Grön, Norrland Vit en klantkleuren

Bolderburen verf
Een aantal buitenverblijven op complex Bolderburen
Speelhuisje op Bolderburen

Producten voor professionele toepassing

Houtverf Moose F

Moose F is een product dat door vakmensen steeds meer wordt ontdekt. De verf – ook wel te omschrijven als dekkend beits – is prettig en gemakkelijk te verwerken. Waterverdunbaar en met minimale oplosmiddelen. Klanten worden bewuster van duurzaamheid en een vakman is zich daar ter dege van bewust. Voordelen van Moose F izjn onder andere:

  • Totaal mat
  • Maximaal dampdoorlatend
  • Gemakkelijk in verwerking en onderhoud
  • Trekt in het hout, de houtnerf blijft zichbaar
  • Beschermt tegen weersinvloeden
  • Niet schuren tussen de lagen en niet schuren bij onderhoud
  • Verkrijgbaar in het charmante Zweedse kleurenpallet, met onze andere de populaire Zweeds rood en Vasa Svart.

Moose F wordt verkocht in potten van 4 liter. Hier verft u ongeveer 20 vierkante meter dekkend mee (2 lagen). Wilt u grotere vaten of IBC’s ontvangen, bijvoorbeeld met de zwarte beits? Neem even contact met ons op.

Lizet: “Hallo, hierbij wat foto’s van ons huis na het verven van de kozijnen met leisteen grijs RDM. Zeer tevreden! Ook hebben wij een professionele schilder laten verven. Zijn woorden :‘het smeert als boter’.”

Matte kozijnenverf Moose RDM

Ook Moose RDM voor kozijnen, deuren, binnenmeubels en dakranden is one of a kind. Deze waterverdunbare high solid-verf is de enige matte kozijnenverf in Nederland. Verkrijgbaar in dezelfde matte kleuren als Moose F, dus uistekend te combineren.

Waterafstotende houtcoating voor terras en vlonder

Een zeer bijzondere houtcoating is Pansar. Dit is een kleurloze nano-behandeling voor hout, die met name geschikt is als coating voor vlonders en terrassen van zachtere houtsoorten (grenen, vuren, douglas).

Deze unieke houtcoating is gebaseerd op nanotechnologie. Pansar zorgt ervoor dat de poriën van het hout worden afgesloten waardoor het hout waterafstotend wordt. De houtkleur wordt langer wordt behouden. Pansar zorgt er voor dat het water in druppels op het hout blijft liggen en er niet intrekt. Het hout wordt zgn. hydrofoob. Pansar beschermt tegen UV straling, tegen alle schimmels (zoals blauwschimmel “het weer”), tegen houtrot, tegen houtvervorming, tegen groene algen en tegen verwering.

De werking van Pansar houtcoating  is 10 tot 15 jaar. Het bevat geen schadelijke stoffen en is totaal ecologisch. De coating is totaal kleurloos en zorgt ervoor dat het hour lichter blijft.

Vlonder beschermen
Vlonder zonder en met Pansar-behandeling

Bästa Olja gezuiverde lijnolie

Het beschermen van hardhout met onze hoogwaardige lijnzaadolie Bästa Olja zorgt ervoor dat hout veel langer mee gaat. Lijnolie zorgt ervoor dat er geen vocht in houten vlonder, teakdek, tuinmeubels of kozijnen waterafstotend blijft zitten. Hierdoor vinden schimmels geen voeding, blijft het vrij van houtrot en wordt de buigsterkte vergroot. Gezuiverde lijnolie Bästa Olja vergeelt niet en droogt snel.

Veranda Basta Olja
Veranda behandeld met lijnolie Bästa Olja

Topp Matte vloerlak en meubellak

Topp matte vloerlak geeft een harde toplaag, maar blijft bijna geheel mat. Voor alle soorten houten vloeren te gebruiken. Ook gechikt voor hout dat is geschilderd met Moose Färg. Vanzelfsprekend oplosmiddelvrij en waterverdunbaar; ruikt lekker en is gemakkelijk in gebruik. Een modern Zweeds kwaliteits product.

matte lak vloerlak topp

Moose Färg propfessionele wederverkoper worden

Als u zelf een bedrijf en is het mogelijk om onze producten te verkopen. We werken samen met deskundige wederverkopers die verstand hebben van hout. Om meer te weten over ons en onze wederverkopers-voorwaarden kunt u ons het beste even mailen ([email protected]) of bellen (06 55 333 165).

Verkoop-houtverf

Wederverkopers en verkooppunten Moose Färg

Zoekt u fysieke verkooppunten van Moose Färg producten? Hieronder vindt u een overzicht van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Zelf wederverkoper van Moose Färg worden? Wilt u zelf wederverkoper van onze …

Lees verder