Home » Houtverf » Kleurenkaart aanvragen

Kleurenkaart aanvragen

Wilt u onze handgeverfde Moose Färg-kleurenkaart (t.w.v. € 9,95) ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in, dan sturen wij uw kleurenkaart gratis toe. Hiermee kunt u de Moose Färg houtverf kleuren goed beoordelen.

De kleurenkaart is handgeschilderd en geeft de kleuren exact weer

Wilt u een standaardkleur die niet op de kleurenkaart staat op uw kleurkaart hebben, zoals Victoria Grön, Grädde of Visby Brun? Vermeld dit, dan kunnen wij deze meesturen.

Norrland Vit is sneeuwwit en precies de kleur van het papier van de kaart. Daar is geen voorbeeld van. Van Dimma (halftransparante wash) hebben we geen kleurenkaart omdat het eindresultaat afhangt van de ondergrond. Er komt een waas over de ondergrond in de kleur die u zelf kiest. Voor het testen van Dimma kunt u beter een proefpotje bestellen.

kleurenkaart-houtverf
Kleurenkaart

Op zoek naar een andere kleur?

Wij kunnen iedere kleur voor u maken (tegen meerprijs), bijvoorbeeld “zwartgrijs” (ral 7021) of “crèmewit” (ral 9001). We kunnen allen kleuren mengen, van elke kleurenwaaier. Bestel via ‘Klantkleur‘, dan maken wij de verf op de gewenste kleur.

Privacy: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw kleurenkaart toe te zenden. Stelt u er prijs op om op de hoogte te worden gehouden over Moose Färg, vul dan ook uw e-mailadres in. Hiermee geeft u toestemming tot toezending van de nieuwsbrief. U wordt niet door ons telefonisch benaderd tenzij u dit uitdrukkelijk aangeeft.