Kleurenkaart

Wilt u onze handgeverfde Moose Färg-kleurenkaart ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in, dan sturen wij uw kleurenkaart direct gratis toe.

De kleurenkaart is handgeschilderd en geeft de kleuren exact weer

Hierdoor kunt u de basis Moose Färg houtverf kleuren goed beoordelen.

Wilt u een standaardkleur die niet op de kleurenkaart staat op uw kleurkaart hebben? Vermeldt dit, dan kunnen wij deze meesturen. Laat ons weten welke kleur uw interesse heeft, bijvoorbeeld grachtengroen, Visby Brun of een ander verzoek, dan kunnen wij hem erbij plakken. Norrland Vit is sneeuwwit en precies de kleur van het papier van de kaart. Daar is geen voorbeeld van. Van Dimma halftransparant kan ik geen kleurenkaart laten zien want het eindresultaat hangt altijd van de ondergrond af. Er komt een waas over de ondergrond in de kleur die u zelf kiest.

 

 

kleurenkaart-houtverf

Kleurenkaart

Op zoek naar een andere kleur?

Staat de kleur die u wil niet op de kleurenkaart? Wij kunnen iedere andere kleur voor u maken (tegen meerprijs). Voorbeelden van klantkleuren houtverf zijn “off black” (9011), maar ook de National Trust heritage kleuren. Mail ons wat uw voorkeur heeft, bij voorkeur met een kleurcode. Dan maken wij de verf op de gewenste kleur.

Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude Zweedse verfrecept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Daardoor ontstaat de unieke matte uitstraling van de Moose Färg kleuren houtverf die u zelf kunt beoordelen met deze kleurenkaart.

Privacy: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw kleurenkaart toe te zenden. Stelt u er prijs op om op de hoogte te worden gehouden over Moose Färg, vul dan ook uw e-mailadres in. Hiermee geeft u toestemming tot toezending van de nieuwsbrief. U wordt niet door ons telefonisch benadert tenzij u dit uitdrukkelijk aangeeft.