Kleurenkaart

Wilt je onze handgeverfde Moose Färg-kleurenkaart ontvangen? Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je kleurenkaart direct gratis toe.

De kleurenkaart is handgeschilderd en geeft de kleuren exact weer

Hierdoor kun je de basis Moose Färg houtverf kleuren goed beoordelen.

Wil je een standaardkleur die niet op de kleurenkaart staat op je kleurkaart hebben? Vermeldt dit, dan kunnen wij deze meesturen. Laat ons weten welke kleur je interesse heeft, bijvoorbeeld grachtengroen, Visby Brun of een ander verzoek, dan kunnen wij hem erbij plakken. Norrland Vit is sneeuwwit en precies de kleur van het papier van de kaart. Daar is geen voorbeeld van. Van Dimma halftransparant kan ik geen kleurenkaart laten zien want het eindresultaat hangt altijd van de ondergrond af. Er komt een waas over de ondergrond in de kleur die je zelf kiest.

 

 

kleurenkaart-houtverf

Kleurenkaart

Op zoek naar een andere kleur?

Staat de kleur die jij wil niet op de kleurenkaart? Wij kunnen iedere andere kleur voor je maken (tegen meerprijs). Voorbeelden van klantkleuren houtverf zijn “off black” (9011), maar ook de National Trust heritage kleuren. Mail ons wat jouw voorkeur heeft, bij voorkeur met een kleurcode. Dan maken wij de verf op je gewenste kleur.

Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude Zweedse verfrecept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Daardoor ontstaat de unieke matte uitstraling van de Moose Färg kleuren houtverf die u zelf kunt beoordelen met deze kleurenkaart.

Privacy: je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je kleurenkaart toe te zenden. Stel je er prijs op om op de hoogte te worden gehouden over Moose Färg, vul dan ook je e-mailadres in. Hiermee geef je toestemming tot toezending van de nieuwsbrief. Je wordt niet door ons telefonisch benadert tenzij je dit uitdrukkelijk aangeeft.