Kleurenkaart

Wilt u onze gratis Moose Färg kleurenkaart ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in dan sturen wij uw kleurenkaart direct toe.

De kleurenkaart is handgeschilderd en geeft de kleuren exact weer.

zodat u de basis Moose Färg houtverf kleuren goed kunt beoordelen.

Wilt u een standaardkleur, die niet op de kleurenkaart staat, vermeldt dit, dan kunnen wij wellicht ook daarmee helpen. Laat ons weten welke kleur uw interesse heeft, bijvoorbeeld grachtengroen, Visby Brun of een ander verzoek dan kunnen wij hem erbij plakken. Norrland Vit is sneeuwwit en precies de kleur van het papier van de kaart. Daar is geen voorbeeld van. Van Dimma halftransparant kan ik u geen kleurenkaart laten zien want het eindresultaat hangt altijd van de ondergrond af. Er komt een waas over de ondergrond in de kleur die u kiest.

 

 

kleurenkaart-houtverf

Kleurenkaart

Alle kleuren zijn gemakkelijk onderling mengbaar; let wel even op want als de verf nat is (in het potje) zijn de kleuren anders (lichter) dan als het droog is op de ondergrond van uw keuze. Dus altijd eerst even laten drogen. U kunt ook bijmengen met elk waterverdunbaar pigment.

Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude Zweedse verfrecept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Daardoor ontstaat de unieke matte uitstraling van de Moose Färg kleuren houtverf die u zelf kunt beoordelen met deze kleurenkaart.

Privacy: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw kaart toe te zenden. Stelt u er prijs op om op de hoogte te worden gehouden over Moose Färg vult u dan ook uw email adres in. Hiermee geeft u toestemming tot toezending van de nieuwsbrief. U wordt niet door ons telefonisch benadert tenzij u dit uitdrukkelijk aangeeft.