Terras impregneren, vlonder impregneren

Vlonder impregneren? Bent u op zoek naar een product waarmee u uw terras en vlonder kunt impregneren? Met Pansar van Moose Färg kunt u een product in huis halen waarmee u middels een tweestaps behandeling lichte onbehandelde houtsoorten zoals grenen, vuren, Douglas en Lariks kunt voorzien van een waterafstotende en conserverende laag. Door deze laag aan te brengen op uw houten terras of vlonder zult u er nog jarenlang van kunnen genieten. Waterafstotende impregnering Pansar zorgt ervoor dat het hout prettig verweert en het voorkomt indringing van water. Ook voorkomt het de ingroei van algen zodat uw terras stroef blijft. Hardhout is mogelijk maar…. vraag eerst advies!

Terras impregneren? Bestel nu: Pansar

 

Vlonderimpregnering Pansar kan aangebracht worden op verschillende soorten hout, het maakt niet uit waar uw terras of vlonder van gemaakt is. Uw terras impregneren of vlonder impregneren met Pansar zorgt ervoor dat ze beschermd worden tegen schimmels, algen en sporen. Het hout gaat ook minder snel rotten, er treedt minder snel verwering op en het gaat ook het kraken van hout tegen en vervorming door de opname van water.

Het behandelen van uw terras of vlonder met Pansar brengt dus grote voordelen met zich mee. Kies voor Pansar van Moose Färg als u langer wilt genieten van een mooi houten terras of een fraaie houten vlonder. Kies ervoor om ze te impregneren met onze producten. Voor reiniging als het terras vuil wordt raden wij Kalizeep aan, gewone zeep bevat Natrium en kan de Pansar nanolaag aantasten.

 

terras impregneren

Terras impregneren? Pansar van Moose Färg voor uw houten terras en vlonder

In de webshop van Moose Färg bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goed product om uw houten terras of vlonder mee te impregneren. Door het hout te impregneren met Pansar verweert het hout aangenaam. Dit zorgt altijd voor een mooiere uitstraling dan wanneer het hout verkleurt. Uw houten terras en vlonder impregneren met de ecologische waterafstotende coating Pansar is dus een verstandig idee als u wil dat de vlonder en het terras langer mooi blijven. Met een tweestaps behandeling brengt u het product aan Daarmee kunt u ervoor zorgen dat vocht indringing onmogelijk wordt gemaakt. Op deze manier krijgen schimmels geen mogelijkheid om het hout aan te tasten en verweert het hout veel prettiger.

Vlonder impregneren? Bestel nu: Pansar

Een ander voordeel is dat als Pansar houtbescherming is aangebracht, u het hout in het vervolg ook eenvoudiger schoon kunt houden. Dit kost u daarom minder tijd en moeite en daarom is Pansar een must have product voor mensen die hun hout op een eenvoudige manier willen beschermen. Wilt u dit product online kopen? U heeft de keuze uit 2 verschillende opties qua verpakking. Bestel Pansar voor 10 vierkante meter, voor 30 vierkante meter Er is ook Pansar C, dit is reinigings- en onderhouds olie wat u kunt gebruiken bij hout dat behandeld is met Pansar 1 & 2. Hiermee kunt u witte uitslag en andere verontreinigingen weghalen en de kleur verbeteren.

 

Vlonder beschermen

Vlonder zonder en met bescherming van Pansar

Vlonder impregneren? Unieke waterafstotende en conserverende tweestaps behandeling

Moose Färg heeft vele producten verkrijgbaar om uw houten terras of houten vlonder mee te behandelen om zo het levensduur te verlengen. Ons nieuwe product Pansar is een uitstekende methode om in twee stappen het hout van uw vlonder of terras mee te beschermen. Voorheen werd dit hout op een traditionele manier beschermd door een op olie gebaseerde beschermlaag aan te brengen. De olie wordt jammer genoeg door UV-straling en vocht afgebroken en hierdoor bent u genoodzaakt om binnen een jaar weer een nieuwe beschermende laag aan te brengen. Met de komst van Pansar van Moose Färg is dit verleden tijd.

Terras impregneren en vlonder impregneren met Pansar zorgt ervoor dat u de komende 10 tot 15 jaar niet meer naar uw terras hoeft om te kijken. Dit product is gebaseerd op nanotechnologie en de belangrijkste component is siliciumdioxide. Dit dringt door tot diep in het hout en maakt het een duurzaam dampdoorlatend ademend oppervlak. De nanocoating beschermt het hout tegen water en ultraviolette straling waardoor u de kwaliteit van het hout langer behoudt.

U kunt Pansar niet alleen gebruiken om uw houten vlonder of houten terras mee te impregneren. U kunt het ook toepassen om houten constructies, huizen, gevels, tuinmeubilair en sauna’s te voorzien van een beschermende laag of steigerhout waterafstotend maken. U kunt het dus binnen- en buiten gebruiken. Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met Moose Färg.

Hieronder de labels van de twee producten

Dit is de eerste stap in de behandeling. Deze bevat de nanodeeltjes en zorgt ervoor dat het waterafstotende effect wordt bereikt.

Vlonder impregneren? Bestel nu: Pansar

Dit is de tweede stap. Na impregnering met nanodeeltjes wordt het hout afgeschermd met een siliconen olie, die ook de houtkleur mooi doet uitkomen.

Terrasimpregneren? Bestel nu: Pansar