Bijenkast verven: De bijen zijn blij nieuw onderkomen

Bijenkast verven Bohus Blå

Bijenkast verven in Helmond

Hallo Jan, bedankt voor je berichtje. Wat leuk dat je ook een kast in je tuin wil neerzetten! Ik denk dat je hiervoor het beste contact op kunt nemen met de plaatselijke imkervereniging in de buurt. Vooral leerling-imkers zijn vaak op zoek naar een geschikt plekje om hun eerste volk neer te zetten. Ik had zelf het geluk dat mijn schoonouders een prachtig grote tuin hebben met heel veel bloemen waar de bijen dankbaar gebruik van maken.

De bijenkasten heb ik blauw geschilderd met jullie verf en het resultaat is heel mooi geworden. Daarnaast vonden wij het ook hele fijne verf om mee te werken. De bijen lijken ook blij te zijn met hun onderkomen 🙂 Op de foto zie je dat ik één latje gewoon naturel heb gelaten, om het contrast te laten zien.

 

Plaats de foto gerust op de website, is weer eens wat anders dan een tuinhuisje 😉 (no offense, dankzij de vele foto’s hebben wij een juist goed beeld van de mogelijkheden gekregen).

Groetjes, Kim uit Helmond


Bijenkast geverfd in Moose F Bohus Blå.

Meer foto’s zien van dierenhokken en bijenkasten? Bekijk alle dierenverblijven in Moose Färg.

Meer voorbeelden bekijken van onze blauwe verfkleuren? Bekijk alle foto’s in de kleur blauw.