Home » Zweden » Scandinavische markten en evenementen

Scandinavische markten en evenementen

Kom langs op een Scandinavische markt in Nederland en probeer Moose Färg zelf. Zo krijg u de kans op de unieke kleuren uit Scandinavië in het echt te bekijken. Natuurlijk kunt u ook verf kopen. Bestel vooraf als u zeker wil weten dat we uw kleur en hoeveelheid bij ons hebben.

Elandje verven op de Scandinavische markt

Als u de Scandinavische verf zoekt bent u bij Moose Färg aan het juiste adres. Moose Färg komt voort uit de Scandinavische traditie, die veelal door de Zweden is bepaalt. De houtstructuur blijft behouden, bladdert niet. Vormt geen afdekkende film zoals traditionele verf. Voor alle soorten geschilderd, geïmpregneerd, gewolfmaniseerd en geschaafd hout.

Om te laten zien dat gebruik van onze verf echt kinderspel is hebben we leuke activiteiten voor kinderen op de Scandinavische markt. Het zelf verven van elandjes is inmiddels een echt begrip.

Wilt u ons bezoeken op een Scandinavische markt? Mits Covid het toelaat staan we in 2022 waarschijnlijk op de volgende markten. Mocht u overigens zeker willen zijn van onze afwezigheid, bel of mail ons vooraf.

Scandinavië XL

Scandinavië Markt Schokland

Zweedse kerstmarkt in de Suikerfabriek Groningen

verf met advies scandinavische markt

Verf met advies

+ Verbindingen maken

Scanidanie XL schokland elandjes verven

Scandinavië-XL

Moose Färg staat ieder jaar op Scandinavië XL En er is natuurlijk van alles te beleven op onze stand. Moose Färg is mede-oprichter van Scandinavie XL en het doet ons …

Lees verder