Home » Inspiratie » Uitbouw geverfd in Ral 7030: “Resultaat is boven verwachting”

Uitbouw geverfd in Ral 7030: “Resultaat is boven verwachting”

ral 7030

Chris verfde zijn uitbouw in klantkleur Ral 7030:

“De bestaande uitbouw verhoogd met nieuwe rabatdelen welke een balustrade zijn voor ons dakterras wat er achter schuilt.

Klantkleur RAL7030 besteld om deze als 1 geheel te maken. Resultaat is boven verwachting. Product is enorm fijn in gebruik. Het is pas de eerste laag dus het eindresultaat zal nog mooier zijn.

We zullen de verf ook gaan gebruiken voor de nog te schilderen kozijnen en dakgoot om zo de kleur ook in het stenen gedeelte te laten terugkomen.”

Chris Booij, Vlaardingen

Uitbouw geverfd met Moose F klantkleur in Ral 7030

Over Ral 7030

Ral 7030 is een specifieke kleurcode uit het Ral-kleurensysteem. Dit is een kleurensysteem dat wordt gebruikt om kleuren te specificeren. Het eerste cijfer – in dit geval de 7 – geeft aan dat het om een grijstint gaat.

Ral 7030, ook wel “steengrijs” genoemd is een populaire kleur. Hij valt het best te omschrijven als een lichte grijstint met een neutrale uitstraling. Het is een middelgrijze kleur met een subtiele tint van beige. Niet te omschrijven als donkergrijs, maar ook weer geen lichtgrijs. Kortom: een grijze kleur met een warme ondertoon, waardoor het een aangename en ingetogen uitstraling heeft.

Let wel op: beeldscherminstellingen en fotokwaliteit kunnen een andere weergave van de kleur geven. Het is dan ook raadzaam om de kleur te bekijken in een fysieke kleurenwaaier om een goed beeld van de kleur te krijgen.

Ral 7030 kopen?

Wilt u uw Moose Färg verf ook in Ral 7030 ontvangen? Bestel dan via klantkleur en geef in de bestelnotities aan dat u deze kleur wilt ontvangen. U kunt deze kleur zowel in Moose F als in Moose RDM bestellen.

Wilt u persoonlijk deskundig advies?

Stuur een e-mail of bel 06 55 333 165.
Lees ook al onze uitgebreide verfadviezen.
Vraag een gratis kleurenkaart aan.