Gezocht: medewerker voor ons gezellige inpakkersteam (flexibel)

In ons inpakkersteam is een plekje vrij! Bij Moose Färg, hét merk op het gebied van duurzame Zweedse verf, zoeken we een collega die ons helpt bij het klaar maken van de bestellingen. Deze baan is goed te combineren met bijvoorbeeld een opleiding. De werkdagen zijn variabel en kunnen worden afgestemd om jouw studierooster.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wat ga jij doen?

Ons gezamenlijke doel is dat we onze klanten blij maken. Jouw taak is ervoor te zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. Nadat ze een bestelling hebben geplaatst, zoek jij alle juiste producten bij elkaar en pakt alles netjes in. Je werkt hierbij samen met een klein, gezellig en ambitieus team.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een scherp oog voor detail. Met tientallen producten en gebruiksaanwijzingen is een foutje snel gemaakt. Jij checkt altijd even of je écht de juiste producten hebt verzameld.

Je bent vriendelijk. We hebben als team een gezamenlijk doel, wat je functie ook is. Gaat er bij iemand anders even iets mis, dan help je elkaar. Geen plek voor snitchers hier. Ook klanten in de winkel zeg je vriendelijk gedag.

Je leert graag. Zoals gezegd: iedereen maakt wel eens een foutje. Kan gebeuren. Het belangrijkste is dat daarvan leert.

Wat bieden we je?

Je krijgt van ons een oproepcontract met een marktconform uurloon. Je begint om 9.00 uur en werkt – afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen er zijn – meestal tot het begin van de middag. Hoeveel je werkt hangt ook af van je eigen beschikbaarheid en wensen, gemiddeld is dit zo’n 2 ochtenden in de week. We zijn uiteraard ook flexibel zijn naar jou toe. Wisselt je collegerooster of heb je tentamens? Dan kijken we of we het rooster kunnen aanpassen.

Je zou per direct kunnen beginnen (of op een later moment, in overleg).

Heb je interesse? Stuur even een mailtje met je naam, leeftijd, beschikbaarheid en een korte motivatie naar [email protected] of loop langs op Witte Paal 304a.