Houten meubels impregneren, houten meubels natuurlijk beschermen

Houten meubels natuurlijk impregneren? Houten tuinmeubels impregneren? Pansar is een product dat u kunt gebruiken om uw houten meubels te beschermen en om alle soorten hout te voorzien van een waterafstotende en conserverende coating door middel van een eenvoudige behandeling. Pansar is met name bedoeld voor onbehandelde lichte houtsoorten zoals grenen, vuren, Douglas en Lariks. Hardhout is mogelijk maar vraag eerst advies!

Toepast op uw houten binnen- of buitenmeubelen, kunt u er jarenlang van genieten. Pansar zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van het hout langer behouden blijft en het binnendringen van water wordt voorkomen. Pansar zorgt er ook voor dat uw houten meubilair wordt beschermd tegen vuil en schimmel. Schoonmaken is veel gemakkelijker. De ultraviolette straling heeft minder effect  (hoewel verwering nog wel zal plaatsvinden, maar langzamer, mooier en gelijkmatiger).

houten meubels impregneren tuinmeubels impregneren

Houten tuinmeubels impregneren

Het behoud houten tuinmeubels!

Pansar Lätt is een eenvoudige behandeling, vooral voor binnen- en buitenmeubelen. Het heeft geen kleureffect maar moet regelmatig worden herhaald (buitenruimte eenmaal per jaar).

Belangrijk! Met Pansar 1 en 2 kan het hout een donkerdere diepere tint krijgen, vooral met tanninehoudend hout (bijv. Teak)! Doe een repetitie. De tint is in de loop van de tijd lichter in het buitengebied. Pansar 1 + 2 duurt 10 – 15 jaar!

Houten meubels beschermen? Houten meubels impregneren met pansar

Pansar kan worden gebruikt voor verschillende houtsoorten, ongeacht het materiaal waarvan uw houten dek of planken zijn gemaakt. Houten meubilair met pansar beschermt tegen schimmels, algen en sporen. Het hout rot minder snel, de verwering is minder snel en het voorkomt ook het scheuren van het hout en de vervorming ervan door de absorptie van water.

Tuinmeubels impregneren, natuurlijk houten meubels beschermen? Bestel hier Pansar

Het behandelen van uw houten meubilair met Pansar levert voordelen op. Pansar van Moose Färg is de juiste keuze, want als u uw mooie houten tuinmeubels impregneert, kunt u er langer van genieten met weinig moeite.

Pansar 1 en 2 maken het hout na de behandeling donkerder en intenser. Na een paar maanden buiten komt de originele houtkleur terug. Dit wordt veroorzaakt door de tweede behandeling, die olie bevat en de eerste behandeling goed laat inwerken.

Pansar van Moose Färg om uw houten tuinmeubels te impregneren

Als u op zoek bent naar een goed product om uw houten meubels te impregneren, dan is de webshop van Moose Färg de plaats voor u. Door het hout waterafstotend te impregneren met pansar blijft de natuurlijke houtkleur beter behouden.  Het ziet er altijd beter uit dan het verkleuren van onbehandeld hout. Het impregneren van uw houten meubels met de ecologische waterafstotende coating.  Pansar is een goed idee als u wilt dat de houten meubels langer mooi blijven. Met een tweestapsbehandeling kunt u het product aanbrengen en ervoor zorgen dat vocht niet binnendringt.

Op deze manier hebben schimmels en algen minder kans om het hout te beschadigen en behoudt het hout langer een plezierige kleur (hoewel verwering niet totaal wordt voorkomen maar wel vertraagd). Zo nu en dan schoonmaken zal overigen is wel noodzakelijk zijn. Een groot voordeel echter is dat door het gebruik van Pansar houtbescherming het hout in de toekomst gemakkelijker schoon te maken is. Pansar is daarom essentieel voor mensen die hun hout op een eenvoudige manier willen beschermen.

Wilt u dit product online kopen? Je kunt kiezen uit 4 verschillende opties. Bestel Pansar voor 10 vierkante meter, voor 30 vierkante meter, Pansar Lätt (eenvoudig in het Zweeds) of kies voor reinigings- en onderhoudsolie Pansar C, die u kunt gebruiken op hout dat is behandeld met Pansar en u een donkere houttint wilt houden. Pansar C moet wel regelmatig worden aangebracht..

Houten meubels impregneren? Bestel hier Pansar

Unieke waterafstotende en conserverende behandeling voor houten tuinmeubels

Moose Färg heeft veel producten in haar programma waarmee u uw houten terras kunt impregneren of houten planken kunt impregneren om de levensduur te verlengen. Ons nieuwe product Pansar is een uitstekende manier om het hout van uw houten meubilair te beschermen.

In het verleden werd dit hout traditioneel beschermd met een op olie gebaseerd product. Helaas wordt de olie afgebroken door UV-straling en vocht en moet u binnen een jaar een nieuwe beschermlaag aanbrengen.

Met Pansar van Moose Färg behoort dit probleem tot het verleden. Als u uw houten meubels met Pansar 1 + 2 behandeld, moet u ervoor zorgen dat u ze de komende 10 tot 15 jaar niet hoeft te behandelen. Pansar Lätt is gemakkelijker, maar moet na reiniging elk jaar worden herhaald.

Het product is gebaseerd op nanotechnologie en bestaat voornamelijk uit siliciumdioxide (zand). Het penetreert diep in het hout, waardoor het een duurzaam, dampdoorlatend en ademend oppervlak ontstaat.

De nano-coating beschermt het hout tegen water, UV-straling. Het vertraagt de verwering en heeft een positief effect op de kwaliteit van het hout. Met Pansar kunt u natuurlijk niet alleen uw houten meubels impregneren. U kunt ook houten terassen, constructies, huizen, gevels, tuinmeubelen en sauna’s voorzien van een beschermende coating. Je kunt het dus van binnen en van buiten doen.