Steigerhout waterafstotend maken

Steigerhout waterafstotend maken doet u met ons product Pansar. De unieke waterafstotende en conserverende tweestaps behandeling zorgt ervoor dat al uw steigerhouten producten voor een duur van 10 tot 15 jaar beschermd worden. Dit product bevat geen schadelijke stoffen en is volledig ecologisch. Het steigerhout wordt waterafstotend. De poriën van het hout worden afgesloten dankzij de nanotechnologie. Het grote voordeel is dat het hout wel blijft ademen. Het hout zal plezierig verweren. Met name bedoeld voor onbehandelde lichte houtsoorten zoals grenen, vuren, Douglas en Lariks. Hardhout is mogelijk maar vraag eerst advies.

Steigerhout waterafstotend maken? Bestel Pansar

Pansar van Moose Färg kan prima gebruikt worden om steigerhouten meubels waterafstotend te maken. De behandeling zorgt er dus voor dat wanneer het gaat regenen, de druppels niet in het hout trekken, maar op het hout blijven liggen. Doordat het vocht niet meer de mogelijkheid heeft om in het hout te trekken zal het langer meegaan en kan er geen vervorming door opname van water optreden. Andere voordelen van steigerhout impregneren met Pansar zijn bescherming tegen ultraviolette straling, schimmels, houtrot, groene algen en verwering. Bent u op zoek naar een top product om steigerhout waterafstotend te maken? Kies dan voor Pansar van Moose Färg.

De beste houtbescherming producten

In Zweden zijn veel huizen gemaakt van hout en met het onrustige Zweedse klimaat is het belangrijk dat het hout voorzien is van een goede houtbescherming om het zo lang mogelijk mee te laten gaan. De Zweden hebben dus veel ervaring met houtbescherming. Onze Moose Färg verf- en houtbescherming producten zijn hierop gebaseerd. U kunt in onze webshop bijvoorbeeld kiezen voor het product Pansar om steigerhout waterafstotend te maken.

Steigerhout waterafstotend maken door het te behandelen en te impregneren met Pansar zorgt ervoor dat uw steigerhouten meubels, vlonder- of terras waterafstotend wordt en dit brengt een flink aantal voordelen met zich mee. Het verouderingsproces van het steigerhout wordt vertraagd. Er is geen mogelijkheid is voor vocht en bacteriën om door te dringen in het hout zelf door de waterafstotende laag. Het steigerhout wordt beschermd tegen ultraviolete straling en dit betekent dat er minder kleurverandering kan optreden. Het steigerhout zal in eerste instantie wat donkerder worden. Het zal ook verweren, maar veel plezieriger dan wanneer u niks doet. Pansar vormt geen film of afdekkende laag waardoor het hout blijft ademen, maar door steigerhout te impregneren met dit product ontstaat er een waterafstotend geheel wat 10 tot 15 jaar zorgt voor bescherming van het steigerhout.

Steigerhout waterafstotend maken met een milieuvriendelijk product

Pansar van Moose Färg is een waterige melkachtige emulsie die geen antiseptica of andere schadelijke stoffen bevatten die een gevaarlijke uitwerking kunnen hebben op het milieu of de menselijke gezondheid. Pansar is gebaseerd op nanotechnologie. Door het in twee stappen aan te brengen op steigerhout zullen de poriën van het hout verstopt worden. Dit zorgt er weer voor dat het niet mogelijk is voor vocht om in het hout te trekken. Ook schadelijke insecten en schimmels maken geen kans om het steigerhout aan te tasten. Nadat Pansar is aangebracht zal het eerst donkerder worden maar na enig tijd  wordt dit weer lichter en wordt de originele kleur grotendeels terug. Het hout zal hout blijven.

steigerhout waterafstotend maken

Wilt u uw steigerhouten meubels ook waterafstotend maken zodat ze langer meegaan?

Ons product Pansar is hier zeer geschikt voor. Het voorkomt indringing van water en zorgt voor behoud van een plezierige kleur van het steigerhout. Het hout zal overigens wel verweren. De werking van de nanocoating ligt rond de 10 tot 15 jaar. Houd uw steigerhouten meubels en producten langer mooi door Pansar aan te brengen. Het beschermt ook tegen UV licht. Hierdoor worden er geen chemische reacties veroorzaakt, die het hout doen verkleuren. Dit zorgt ervoor dat verkleuring van het hout wordt vertraagd. Pansar werkt veel beter dan conventionele methoden om vocht te weren met olie. Door het hout te behandelen met Pansar worden de poriën gevuld met kleine (nano) deeltjes waardoor vocht niet meer in het hout kan dringen. Steigerhout waterafstotend maken doet u met dit top product van Moose Färg.

Steigerhout waterafstotend maken? Bestel Pansar

waterafstotende behandeling steigerhout

waterafstotende-houtconservering

Waterafstotende behandeling van hout: Vlonder, terras of schutting van naaldhout.

Unieke waterafstotende en conserverende behandeling voor alle soorten hout: Pansar 1 en 2 (heavy duty) en Pansar Lätt (voor meubels). Gebaseerd op nanotechnologie zorgt Pansar ervoor dat de poriën van …

Lees verder

loungbank impregneren

Over houtkleur en houtkleur behouden

Hout heeft van zichzelf een mooie kleur. Regelmatig wordt ons gevraagd of wij producten hebben die deze houtkleur volledig kunnen behouden. Het directe eerlijke antwoord hierop is dat dit nooit …

Lees verder