Tuinhuis grijs verven: het resultaat mag er zijn

tuinhuis grijs verven

Tuinhuis grijs verven: van oud-bruin naar Kiruna grijs en Norrland wit is een hele klus. Ontvetten, goed schuren, afwassen en minimaal 3 keer verven met Moose Farg. Maar het resultaat mag er zijn.

Fam Coervers, Kerkrade


Tuinhuis grijs geverfd in Moose F Kiruna Grå en Norrland Vit.

Ook uw tuinhuis grijs verven?

De duurzame verf van Moose Färg beschermt het hout terwijl uw tuinhuis of schuur een mooie matte uitstraling krijgt. Als een beits trekt Moose F verf in het hout. De verf is dampdoorlatend en het hout blijft ademen. Hierdoor bladdert de verf niet. Uw tuinhuis blijft lang mooi, zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. Sxchuren is tussentijds niet nodig. De verf van Moose Färg bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Tuinhuis verf grijs

Moose Färg heeft 3 soorten dekkende grijze beits (Moose F) in het standaard assortiment. Blytungsgrå (loodgrijs) is een donkere grijs die uw tuinhuis een wat chique uistraling geeft. Skiffer Grå (leisteengrijs) is een neutrale grijze kleur die zich goed laat combineren. Kiruna grå (parelgrijs) is een zeer populaire kleur omdat deze subtiel is. Parelgrijs past heel ook mooi in een kleine tuin.

Moose F is overigens in iedere gewenste kleur grijs te krijgen. Wilt u uw tuinhuis antraciet schilderen? Dan geeft u RAL 7016 (antracietgrijs) door bij het bestellen van ‘klantkleur‘. Wij kunnen verf voor u mengen in iedere RAL- of NCS-kleur.

 • Blytungssvart

  Loodgrijs

  Moose Färg Blytungsgrå (loodgrijs)
 • Kiruna Grå

  Parelgrijs

  Moose Färg Kiruna Grå (parelgrijs)
 • Skiffer Grå

  Leisteengrijs

  Moose Färg Skiffer Grå (leisteengrijs)

Inspiratie nodig voor tuinhuis grijs verven? Bekijk eens dit voorbeeld van een blokhut in Blytungsgrå of dit voorbeeld in Skiffer Grå. Zie ook alle verf-voorbeelden van onze grijze verf.

Natuurlijke houtuitstraling en bescherming

Met de verf van Moose Färg blijft de houtnerf van uw tuinhuis of schuur zichtbaar omdat er geen film over het hout wordt gelegd. De verf trekt in het hout. Hierdoor blijft je tuinhuis een natuurlijk uitstraling behouden en wordt het hout langer beschermt. Uw tuinhuis of schuur grijs verven met de dekkende grijze beits van Moose Färg zorgt voor extra bescherming tegen weersomstandigheden en UV-straling.

Wilt u uw schuur of tuinhuis grijs verven, maar heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan geven we je graag persoonlijk advies.

Bekijk ook al onze andere voorbeelden foto’s van tuinhuisjes, blokhutten en schuurtjes.