Matte verf Moose Färg geeft een prachtige lichtuitstraling buiten en binnen.

Als u verft met Moose Färg matte verf brengt u een prachtige matte kleurlaag aan en geeft u muren sfeer en het gevoel, zoals in vroegere tijden gewoon was. Moose Färg matte verf werkt met met andere vulstoffen dan gebruikelijk, zoals tarwe en rogge meel waardoor naast een robuuste verf ook een unieke diffuse lichtuitstraling ontstaat.

Matte verf van Moose Färg: totaal mat en duurzaam buiten en binnen.

Wilt u Moose Färg matte verf bestellen: bestel online matte verf. Moose Färg producten zijn doorgaans binnen drie werkdagen bij u thuis.

Matte verf

Matte verf Ljusblå Moose F, kozijnen en deuren Norrland Vit Moose RDM, bankje Bohus Blå Moose F

Moose Färg is extreem mat, dat zorgt voor een aparte sfeer en resultaat. De kleurbeleving kan ook iets verschillen naarmate de lichtinval, de kleuren “leven”. Moose Färg is van oorsprong een matte buitenverf maar is ook binnen zeer goed op zijn plaats.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, test zelf onze kleuren.

matte verf

Matte verf Norrland Vit

Matte verf: vochtregulerend

Naast het bijzondere matte effect en het feit dat deze matte verf zeer milieu- en mensvriendelijk is, heeft Moose Färg nog een unieke eigenschap: de muren blijven ademen. Vocht in de muur kan dus verdampen en blijft niet gevangen zitten, zoals dat bij de filmvormende verven wel het geval is. Dit is zowel binnen als buiten belangrijk. De vochtregulatie voorkomt schimmel en houtrot en zorgt ervoor dat Moose Färg niet bladdert. Vocht kan niet onder de verf kruipen.

Matte verf: gemakkelijk in onderhoud

Moose Färg is zeer gemakkelijk in onderhoud. Voor buitentoepassingen heeft u zeker 5 jaar plezier van de kleuren. Hierna kan de verf even worden afgespoeld met een sopje en direkt weer over worden geschilderd. Schuren is hierbij niet nodig.

Moose Färg is geschikt voor binnen en buiten.

Naast tuinhuizen, schuttingen, houten huizen en schuren is gebruik op plafonds, muren van lichte stuc, behang en natuurlijk betimmeringen van hout zeer aan te bevelen.

matte-verf

Matte verf van Moose Färg op MDF: Norrland Vit Moose F

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten: Klantervaringen

Matte verf voor binnenmuren: lichte stuc, structuurverf, latex, behang

Prachtige matte verf voor gebruik op reeds geverfde binnenmuren van lichte stuc, structuurverf, latex, behang. Geeft een unieke diffuse lichtverstrooing. Moose Färg matte verf is aangenaam van geur want oplosmiddelvrij. Verdunnen doet u met water, kan gemakkelijk worden gebruikt met kwast of vachtroller. Moose Färg is in vele matte kleuren verkrijgbaar, bekijk het overzicht met matte kleuren.

Moose Färg is als het goed is doorgedroogd zeer goed afneembaar met een vochtige doek en water met een ietsje lijnoliezeep. Bij toepassing op stuc en behang is het (veel) sterker dan bv. veegvaste latex. Toepassing in omgevingen waar kans is op vetvlekken raden wij echter af. Hiervoor is Moose Färg te open van structuur. Uw kunt wel Moose Färg toepassen maar zult moeten nabehandelen.

De originele Moose Färg matte verf kleuren

  • Vasa svartDiepzwart
  • Falu RödZweeds rood
  • Skiffer GråLeisteengrijs
  • BlytungsgråLoodgrijs
  • Skåne gulZweeds geel
  • Ljus gulLichtgeel
  • Bohus BlåZweeds blauw
  • Ljus BlåLichtblauw
  • SommerblåZomerblauw
  • Dalarna GrönZweeds groen
Alle kleuren bekijken »

Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval. U kunt ook gebruik maken van onze kleurenkaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Vraag uw eigen gratis kleurkaart aan!