Zijn de kleuren op de kleurenkaart goed?

Ja, de kleurenkaart wordt met de hand geverfd, dus de kleuren op de kleurenkaart zijn betrouwbaar. Het is de verf zelf dus u kunt de kleuren goed beoordelen. Op elke ondergrond en in elke lichtval zijn de kleuren weer iets anders, dus houd de kleurenkaart ook in het zonlicht. Bohus Blå valt op papier (heel iets) donkerder uit, de andere kleuren zijn zoals u ze krijgt in uw project.

Wilt u onze gratis Moose Färg kleurenkaart ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in dan sturen wij uw kleurenkaart direct toe.

De kleurenkaart is handgeschilderd en geeft de kleuren exact weer.

zodat u de basis Moose Färg houtverf kleuren goed kunt beoordelen. Wilt u een kleur, die niet op de kleurenkaart staat, vermeldt dit, dan kunnen wij wellicht ook daarmee helpen. Laat ons weten welke kleur uw interesse heeft, bijvoorbeeld grachtengroen, Visby Brun of een speciaal verzoek dan kunnen wij hem erbij plakken.

 

 

kleurenkaart-houtverf

Kleurenkaart

Alle kleuren zijn gemakkelijk onderling mengbaar; let wel even op want als de verf nat is (in het potje) zijn de kleuren anders (lichter) dan als het droog is op de ondergrond van uw keuze. Dus altijd eerst
even laten drogen. U kunt ook bijmengen met elk waterverdunbaar pigment.

Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude Zweedse verfrecept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Daardoor ontstaat de unieke matte uitstraling van de Moose Färg kleuren houtverf die u zelf kunt beoordelen met deze kleurenkaart.