White wash verf white wash beits (Dimma) whitewash beachlook

Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: halftransparant en geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas (whitewash) over het hout maar u blijft de houten ondergrond er doorheen zien. Voor betimmeringen, vloeren, meubels. Kleurwash beits kan ook want als u geen white wash beits wilt maar een greywash beits of een andere kleur dan kunt u  zelf uw kleur kiezen met Dimma halftransparante white wash verf. Doorschuren hoeft niet: bijzonder gemakkelijk in gebruik.

White wash verf Vit Dimma geeft een witte waas

Zoek u een mooie white wash verf, neem dan Moose Vit Dimma voor binnen en buiten. Beschermt tegen UV doordat het pigment de stralen tegenhoudt. Daarom is het een effecieve manier om kleur te geven zonder het hout karakter te verliezen. Dimma voorkomt (vertraagt)  vergeling en vergrijzing. Bijzonder gemakkelijk en de kleur bepaalt u zelf door het aantal behandelingen met Dimma white wash verf.

U hoeft niet door te schuren maar bent direct klaar. Met een kwast of spuit op te brengen en eventueel na te bewerken met een doek voor een egaal resultaat.

Whitewash verf , whitewash beits bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma wash

whitewash-verf-white-wash-beits

Lees het hele bericht over white wash

White wash verf, white wash beits voor alle houtsoorten, buiten en binnen.

Voor een goed resultaat buiten is een behandeling vaak afdoende. Wilt u het iets witter, dan kunt u evt. een extra laag geven.  Aanbrengen is bijzonder gemakkelijk omdat Dimma waterverdunbaar is. Onderhoud afhankelijk van de zon. Buiten eens in de drie jaar ongeveer, maar als het hout niet in de zon staat kan het zeker 5 jaar mee. Binnen zult u vele tientallen jaren kunnen genieten van de bijzondere look van Dimma whitewash verf.

Greywash, blackwash, white wash of een andere kleur wash?

U kunt ook alle andere kleuren half transparant bestellen, als u bv. een  grey was in grijs (kies uw eigen grijs) of black wash in zwart, of een andere kleur zoals geel, of blauw of grijs. Laat uw fantasie gaan en wij maken het graag mogelijk met Dimma.  Bestel hier uw eigen klantkleur wash: Dimma klantkleur

Binnenkant van uw tuinhuisje

Als u een tuinhuisje heeft is de binnenkant vaak de sluitpost. Als het eenmaal staat en gebruikt wordt komt het er niet meer van. Maar met Dimma white wash beits verfrist u heel gemakkelijk de binnenkant op en geeft u tegelijk nog wat extra bescherming.

white wash

Ellen van der Zande Breda

Ideaal voor red cedar, oregon pine, douglas

Blootgesteld aan weer en wind verweert Western red cedar vrij snel het krijgt een zilvergrijsachtige kleur en wordt vervolgens zwartig. Veel mensen vinden dit niet mooi. Met Dimma beachlook white wash verf geeft een (witte) waas over het hout. Hierdoor wordt de vergrijzing sterk geremd en blijft het hout langer mooi. Houdt er wel rekening mee, dat het onderliggende hout nog kan vergrijzen, waardoor bij buitengebruik de “look” nog iets zal veranderen.

Whitewash verf bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma wash

matt houtverf Moose Färg

Wilt u persoonlijk deskundig advies? Stuur een e-mail

Of bel  mij op 06 55 333 165

Bekijk ook de instructie video
U kunt hier eeen gratis kleurenkaart aanvragen