White wash verf

Dimma Wash verf (beachlook ) is een halftransparante verf en geeft een mooie waas over het hout. Dimma betekent mist en nevel in het Zweeds. Dimma Wash is halftransparant en geschikt om buiten en binnen te gebruiken. Door de waas die de verf over het hout geeft, blijft u de houten ondergrond er doorheen zien. Het is daarom zeer geschikt voor betimmeringen, vloeren en meubels. Dimma Wash is in vele kleuren verkrijgbaar, maar over het algemeen zijn de witte en grijze kleur het meest populair. Het verven met Dimma halftransparante wash is bijzonder eenvoudig. Ook is doorschuren niet nodig.

Whitewash verf, whitewash beits bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma wash

White wash verf en white wash vloerlak voor een witte waas

Wanneer u een mooie white wash verf zoekt, neem dan de Moose Färg Dimma Wash voor binnen en buiten. Deze halftransparante verf beschermt het hout tegen schadelijke UV-stralen omdat het pigment in de verf deze straling tegenhoudt. Daarom is het schilderen met Dimma Wash een effectieve manier om het hout kleur te geven, zonder dat het karakter van het hout wordt verloren. Dimma vertraagt namelijk de vergeling en vergrijzing van het hout.

 

White wash verf Vit Dimma geeft een witte waas

Het verven met Moose Färg Dimma Wash is zeer eenvoudig en u bepaalt zelf ze het eindresultaat door het aantal behandelingen. Vaak is één behandeling genoeg voor een mooi resultaat, maar wanneer u een meer dekkende kleur wilt zoals bijvoorbeeld bij wit, dan raden wij aan om het hout twee keer te behandelen. Rekent u op 4 liter verf op 50m² per behandeling.

U hoeft het te behandelen oppervlak niet door te schuren maar u bent direct klaar. Met een kwast of spuit is de verf eenvoudig aan te brengen. Daarna kunt met een doek de Dimma Wash eventueel nabewerken voor een mooi egaal resultaat.

Whitewash verf , whitewash beits kopen? Voor prijzen klik op: Dimma wash

whitewash-verf-white

Lees het hele bericht over white wash

White wash verf, white wash beits voor alle houtsoorten, buiten en binnen.

Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven. Het aanbrengen van Dimma Wash is zeer eenvoudig omdat de verf met water te verdunnen is. Het onderhoud van deze white wash verf is afhankelijk van de zon. Voor buiten raden we eens in de drie jaar onderhoud aan, wanneer het hout niet in de zon staat kan dit worden verlengd naar vijf jaar. Wanneer u de white wash verf binnen hebt gebruikt, kunt u vele tientallen jaren genieten van de bijzondere look van Dimma white wash verf. Direct online kopen in de webshop van Moosefarg!

Greywash, blackwash, white wash verf of een andere kleur wash voor de echte beachlook liefhebber.

Wanneer u een liefhebber bent van een ‘wash’ of ‘beachlook’ dan is Moose Färg Dimma white wash de meest geschikte verf. Deze verf en beits, het is immers ook voor buiten te gebruiken, geeft al uw houten oppervlakken een stoere ‘beachlook’ wat op dit moment helemaal de trend is. Dimma Wash is naast wit en grijs, ook verkrijgbaar in verschillende originele Zweeds kleuren zoals black wash, rood, blauw en geel. Voor alle kleuren verwijzen wij u naar de Dimma Wash pagina.

Moose Färg Dimma Wash is een halftransparante verf die ervoor zorgt dat de nerfstructuur van het hout zichtbaar blijft en daarnaast het hout beschermt tegen verschillende weersinvloeden, zoals schadelijke UV-straling, regen en kou. Dimma Wash geeft uw schuur, schutting, overkapping en meubelen een mooie wash look en beschermt daarnaast het hout waardoor u er extra lang van kunt genieten.

Binnenkant van uw tuinhuisje

Ook voor de binnenkant van tuinhuisjes is Dimma Wash zeer geschikt. Voor de buitenkant kiest u een goed dekkende beits zoals de Moose F. Deze beits kan op alle houtsoorten gebruikt worden en geeft op elk oppervlak een mooie en egaal resultaat. Ook Moose F is, net als Dimma Wash, watergedragen en oplosmiddelvrij. Dit betekent dat u ook in de volle zon uw tuinhuisje kunt beitsen. Daarnaast zijn verfvlekken eenvoudig van uw handen te schrobben en uit uw kleding te wassen.

De binnenkant van uw tuinhuis kan bewerkt worden met Dimma Wash. Vaak wordt de binnenkant van het tuinhuisje vergeten nadat het huisje in elkaar is gezet en daarna komt het er ook niet meer van. Maar met Dimma Wash verfrist u eenvoudig de binnenkant en geeft u het hout tegelijk wat extra bescherming. Vocht kan de binnenkant van het tuinhuisje immers ook aantasten.

white wash

Ellen van der Zande Breda

Ideale white wash voor red cedar, oregon pine, douglas

Western red cedar en andere houtsoorten vergrijzen over het algemeen vrij snel. Met de Dimma Wash verf brengt u een gekleurde waas over het hout aan waardoor er een UV-block ontstaat en dit de vergrijzing en vergeling van het hout remt. Wanneer u het hout niet beschermt of bewerkt verweert Western red cedar vrij snel en krijgt het al snel een zilvergrijsachtige en vervolgens zwartige kleur.

Veel mensen vinden dit niet mooi. Met Dimma white wash verf geeft u een mooie (witte) waas aan het hout. Hierdoor wordt niet alleen de vergrijzing sterk geremd, het hout blijft ook langer mooi. Houd er wel rekening mee, dat het onderliggende hout nog kan vergrijzen, waardoor bij buitengebruik de look nog iets zal veranderen.

Whitewash verf online bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma wash