Polarsken biologische verfreiniger voor verfwerk en vloeren

Verfreiniger op lijnoliebasis

Voor een goed resultaat is het belangrijk uw verfwerk met een verfreiniger goed schoon te maken. Vet moet verwijderd worden en stof en aankoekend vuil kan zorgen voor veel teleurstelling als uw verfklus af lijkt. Zeker na jaren zal blijken dat de verf niet goed heeft gehecht en er slechte plekken opduiken.

Een goede reiniger biedt uitkomst. Moose Polarsken Linsåpa biologische verfreiniger zorgt voor een goed resultaat en schaadt mens en milieu niet. Het bestaat uit verzeepte lijnolie en water en verder niets. Parfum of andere synthetische stoffen zijn niet toegevoegd, puur natuur. Bevat geen allergene stoffen zoals geurmiddelen.

Biologische verfreiniger bestellen? Klik hier

Moose Färg Polarsken reiniger is doorgaans binnen drie werkdagen bij u thuis.

Vlasbloem lijnoliezeep lijnzaadolie

De vlasbloem waarvan de zaden worden gebruikt om lijnzaadolie te persen voor Lijnoliezeep

Moose Polarsken biologische verfreiniger

is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw tuinhuisje te reinigen voor u weer gaat schilderen. Door een klein beetje lijnolie extra verzorgt het het hout en vormt een ideale ondergrond voor Moose S en Moose F matte verf.

Lijnoliezeep heeft een lange historie en wordt weer meer en meer toegepast in plaats van synthetische middelen. In Zweden bijvoorbeeld is deze zeep eigenlijk nooit weggeweest.

Moose Polarsken is zeer geschikt voor houten en stenen vloeren.

Het reinigt en verzorgt in een moeite door. Er blijft een klein beetje lijnolie achter in de poriën van het vloermateriaal. Natuurlijk, eenvoudig en effectief. Uw vloer gaat er niet van glanzen, blijft gewoon mat. Door de aangename geur is het fijn werken. Er zijn geen geurstoffen toegevoegd, dus Polarsken is anti-allergeen.

Moose Polarsken is verkrijgbaar in 1 liter flessen of ook zeer voordelig in dozen van 12 stuks.

Lijjnoliezeep Polarsken bestellen?  Klik hier

Polarsken lijnoliezeep schoonmaken hout

Lijnoliezeep Polarsken is de ideale houtzeep ter voorbereiding op verfwerk