Matte parketlak Topp: totaal mat, gemakkelijke en slijtvaste parket lak

Parketlak Topp van Moose Färg is ideaal voor vloeren, trappen en tafelbladen. Topp geeft een goed wasbare en matte slijtvaste laag. Dit is essentieel voor parket lak. Tenslotte loopt u er de hele dag op en op een tafelblad staan natte dingen zoals theekopjes. Ook liggen op een kastje soms de autosleutels. Een goede parketlak is het uitgangspunt.

Topp is een Zweeds modern kwaliteitsproduct:

zonder oplosmiddel, gemakkelijk aan te brengen, aangenaam van geur.

U kunt alle soorten hout met Topp behandelen. Zorg dat het hout goed schoon is en licht opgeschuurd. Topp werkt als een “vergrootglas”, dus het hout en de houtstructuur worden extra goed zichtbaar (maar ook imperfecties …).
Topp kan direkt op he hout worden aangebracht met een kwast of een viltroller. Vaak zijn 2 tot 3 behandelingen genoeg om een perfect beschermt parket te verkrijgen.

Moose Topp parketlak bestellen? Bezoek onze website en bestel online: Topp

 

matte-parketlak-parket-lak

Matte parketlak Topp parket lak

 

Vloeren en trappen worden slijtvast met Moose Färg Topp

Als u onbehandeld of vergrijsd hout wilt lakken en de kleur goed uit laten komen, dan is Moose Topp matte parket lak is kleurloos, transparant en bijzonder geschikt voor alle houtsoorten.

Net als bij de andere types is aanbrengen simpel vanwege het practisch volledig matte karakter, u ziet geen penseelstreken. Voor een meubelstuk zoals een tafelblad is 1 behandeling vaak voldoende, voor een trap of vloer geeft twee keer verven voldoende. Het aanbrengen van parketlak vereist echter een goede voorbereiding. Topp matte parketlak is bijzonder eenvoudig aan te brengen en met water verdunbaar (vlekken zijn dus gemakkelijk te verwijderen.

Kleur op uw vloer met Moose F in combinatie met TOPP matte parketlak

Moose Topp parketlak is bijna geheel mat (glansgraad 4 – 5) en past prima bij alle andere Moose Färg types zoals Moose F en Dimma wash.

Wilt u de Moose Färg kleuren gebruiken dan kunt u eerst met Moose F of Dimma Wash de gewenste kleur bepalen en met Topp aflakken. Topp parket lak is bijna volledig mat (Glansgraad = c.a. 4 -5).
Let wel op, want Topp parket lak  trekt het tannine uit het hout. Daarom kan bij sterk tannine houdende houtsoorten (zoals eiken) de tannine soms door de kleur heen trekken. Vraag hierover advies!

Bij grenen en vurenhout is dit gevaar niet aanwezig.

Parket lak van Moose Färg is bijzonder ecologisch en geschikt voor alle hout

Topp matte parketlak heeft een bijzonder ecologische receptuur zodat u gewoon in uw huis kunt wonen als u uw vloer of trap verft.
Ruikt plezierig, is waterverdunbaar en smeert heel gemakkelijk uit. Parket lak vlekken zijn zo van je handen en uit de kleren met water en een beetje zeep. Oplosmiddelvrij.

parketlak

Op de foto: Vloer boven is vurenhout, gekleurd met Dimma – Mulvadd brun met een vleugje Fallu Rod. Daarna afgelakt met Topp parketlak.
Beide vloeren vier keer afgelakt, mooi mat resultaat wat tegen een stootje kan!

Bedankt, we zijn erg tevreden met het eindresultaat! Merel Eijkelhof Utrecht

 

matt houtverf Moose Färg

Wilt u persoonlijk deskundig advies? Stuur een e-mail

Bekijk ook de instructie video
U kunt hier eeen gratis kleurenkaart aanvragen