Kozijnen schilderen met Moose RDM High Solid

Houtverf voor kozijnen, deuren, betimmeringen en meubels

Met extra hoog vaste stof gehalte voor extra dekkracht speciaal op harde gladde oppervlakken. Geeft een fraai mat effect. Zeer geschikt voor harde veeleisende ondergronden zoals kozijnen schilderen.  RDM is een goede verf voor raamkozijnen, deuren, harde reeds geverfde betimmeringen en meubels. Natuurlijk ook waterverdunbaar en plezierig in gebruik. Een totaal matte professionele verf.

Kozijnen

Keukenbankje in Norrland Vit RDM hoog vaste stof

 Kozijnen schilderen: RDM is daarvoor zeer geschikt.

Zeer geschikt voor oppervlakken die regelmatig schoon gemaakt moeten worden of waar veel met de handen aan wordt gezeten. Een deur van onbehandeld hout bijvoorbeeld of verandaleuningen. Ook kan RDM worden gekozen in plaats van Moose F voor windveren van tuinhuizen, die veel te lijden hebben in weer en wind. Aan u de keus. Let op: anders dan F moet RDM wel worden gegrond. Dit kunt u doen met Moose F of door de RDM waterdun te maken. Ook andere watergedragen grondverven zijn toepasbaar.

Wilt u een tafel of kastje met RDM meubelverf schilderen, dan kunt u het blad goed aflakken met TOPP matte afwerking. Daardoor kunt u gerust natte glazen of theekopjes laten staan en is het blad goed en vaak schoon te maken zonder de mooie “look” te verliezen. Kijk bij TOPP.

Kozijnen schilderen en Moose Färg RDM high solid verf bestellen? Voor prijzen klik op: Moose Färg RDM

kozijnen schilderen

Deur en kozijnen in Blytungssvart loodgrijs

Nog bedankt voor de snelle levering! Schuttingen met zwart mooi geworden!
Deur ook geschilderd, kleur is iets lichter dan verwacht. Vriendelijke groet, Nicole Coetzee. Antw: Je kunt ook Vasa Svart bijmengen, dan wordt hij snel veel donkerder.

Moose Färg RDM is bijzonder gemakkelijk in gebruik

Kleur en “look” zijn geheel hetzelfde als de andere typen S en F en daarom is Moose Färg RDM ideaal om met de andere Moose Färg typen te combineren. Een modern topproduct uit een eeuwenoude traditie, een ideale meubelverf. Ook voor deuren en kozijnen natuurlijk, zoals de naam al zegt.

Natuurlijk ook zeer gemakkelijk in gebruik. Verdun met iets water om het gemakkelijker te maken een mooi egaal oppervlak te verven. U merkt zelf wanneer het voor u plezierig werkt. Kwast de eerste laag in en werk vervolgens af met een viltroller. Ook weer goed schoon te maken met water en zeep, RDM is eigenlijk een ingedikte versie van het F type. RDM is daarom weer minder geschikt voor hout dat sterk “werkt” (krimpt en uitzet).

RDM geeft een oppervlak, dat goed tegen aanraken bestand is en goed kan worden schoongemaakt met een sopej. Dat komt door het hoge vaste stof gehalte waardoor u ook bijzonder zuinig kunt werken. Veel resultaat uit een klein potje :-).

De keus van professionele gebruikers

Voor professionele toepassingen is RDM hoog vaste stof de keus van vakmensen.

kozijnen schilderen

Kozijnen in Moose RDM Vasa Svart

matt houtverf Moose Färg

Wilt u persoonlijk deskundig advies? Stuur een e-mail

Of bel  mij op 06 55 333 165

Bekijk ook de instructie video
U kunt hier eeen gratis kleurenkaart aanvragen