Home » Inspiratie » Moose Färg bij Landje van de Boer

Moose Färg bij Landje van de Boer

zwarte beits

Landje van de boer: een bijzonder initiatief van drie groenminnende dames.

Verhaal achter het beitsen van de schuren. Anneke van der Werff heeft al jaren een volkstuin vol bloemen naast het Landje van De Boer. In de loop van die jaren ontwikkelde zich in haar hoofd een droomplan om een grote bloementuin aan te leggen op het Landje van de gebroeders De Boer als ze ooit het bijltje erbij neer gooien. Elbrich Fennema had ooit ook een volkstuin bij Buytentwist, naast het Landje van De Boer. Leontine Trijber schrijft al jaar halve leven over tuinen, tuinieren, tuinders en kwekers. En alle briljante invallen, producten, planten, producenten, technieken en inspiratie sloeg ze op in het achterhoofd, om ooit, ergens te realiseren.

Het resultaat werd een zinnenprikkelende, inspirerende, smakelijke, educatieve, ontspannende, ecologische, gemeenschappelijke pluk- en proeftuin waar het goed toeven is.

Elbrich vroeg ons om een goede ecologische behandeling van de schuren, een biologische “zwarte beits” zeg maar. Het werd Vasa Svart Moose F en resultaat van het zwart beitsen van de schuren ziet u hieronder.

Kijk ook eens op de website:

Stichting Landje van de boer
Bloemendaalseweg 18
1205 GA Overveen


Houten schuren geverfd met Moose F Vasa Svart.

Meer inspiratie voor Vasa Svart

Meer inspiratie voor Tuinhuis