Home » Inspiratie » Tuinhuis in Ral 9010: “Genieten van ons mooie geverfde witte tuinhuis”

Tuinhuis in Ral 9010: “Genieten van ons mooie geverfde witte tuinhuis”

Wit tuinhuis verven in ral 9010 Grädde

Vakantie vieren in de tuin en genieten van ons mooie geverfde witte tuinhuis (Ral 9010) in deze moeilijke tijden van Corona.
Dat is voor ons nu een gevoel van vrijheid.
Kleuren Grädde en Skiffer gra.

Leo Jägers


Tuinhuis geverfd met Moose F Ral 9010 (Grädde) en Skiffer Grå

Over Ral 9010

Ral 9010 is een specifieke kleurcode uit het Ral-kleurensysteem. Het is een heldere, neutrale witte kleur. De kleur heeft geen warme gele of koele blauwe ondertonen, waardoor hij een evenwichtige, frisse uitstraling heeft.

Door zijn tijdloze uitstraling blijft de kleur populair. Hij is veelzijdig toe te passen is in allerlei verschillende omgevingen en stijlen, zowel binnen als buitenshuis. Erg mooi wanneer hij op zichzelf toegepast wordt, maar steekt ook mooi af als contrastkleur op boeidelen of kozijnen. Als accentkleur laat hij andere kleuren mooi tot zijn recht komen.

Vanwege zijn helderheid wordt RAL 9010 binnenshuis vaak gebruikt om ruimtes groter en lichter te laten lijken, buitenshuis wordt hij veelal toegepast op kozijnen en deuren. Kortom: een veelzijdige, heldere kleur zonder ondertonen.

Ral 9010 kopen?

Deze tint zit standaard in ons kleurenpalet, u vindt de kleur onder de naam Grädde. In het Zweeds betekent Grädde room, daar doet de kleur aan denken. Grädde is zowel in verftype Moose F als in Moose RDM te bestellen.

Wilt u persoonlijk deskundig advies?

Stuur een e-mail of bel 06 55 333 165.
Lees ook al onze uitgebreide verfadviezen.
Vraag een gratis kleurenkaart aan.