Dekkende beits voor binnen

Met de dekkende of transparante beits beschermt u uw binnenhout tegen slijtage, vuil en vocht. De houtnerf van uw houten muren of meubels blijven met een laagje beits zichtbaar. Zowel de dekkende als transparante beitsen zijn op waterverdunbaar, geurloos en en volledig veilig voor binnengebruik.

Dekkende binnenbeits bestellen? Voor producten & prijzen:

Amal Gron binnen
Tuinhuis binnenkant geverfd met Åmål Grön

Dekkende beits kleuren

Wilt een een dekkende verf op uw binnenhout, kies dan Moose F in een van de mooi Zweedse kleuren of bepaal uw eigen kleur. De houtnerf blijft zichtbaar, terwijl uw hout een mooie matte kleur krijgt.

 • Falu Röd

  Zweeds rood Moose Färg Falu Röd (Zweeds rood)
 • Vasa Svart

  Diepzwart

 • Bohus Blå

  Zweeds blauw

  Moose Färg Bohus Blå (Zweeds blauw)
 • Blytungs Grå

  Loodgrijs

  Blytungsgrå (loodgrijs)
 • Ljus Blå

  Lichtblauw

  Moose Färg Ljus Blå (lichtblauw)
 • Kiruna Grå

  Parelgrijs

  Moose Färg Kiruna Grå (parelgrijs)
 • Skiffer Grå

  Leisteengrijs

  Moose Färg Skiffer Grå (leisteengrijs)
 • Åmål Grön

  Zacht groen

  Moose Färg Åmål Grön (zacht groen)
 • Dalarna Grön

  Zweeds groen

  Moose Färg Dalarna Grön (Zweeds groen)
 • Skåne Gul

  Zweeds geel

  Moose Färg Skåne Gul (Zweeds geel)
Alle kleuren bekijken »

Transparante beits kleuren

U kunt er ook voor kiezen om hout een waas van een kleur te geven, zonder dat de kleur volledig dekkend is. Populair zijn de white wash en de grey wash, maar u kunt een gekleurde transparante beits krijgen in iedere kleur uit het kleurenpallet van Moose Färg.

Kleurloze, transparante binnenbeits

Wit u uw binnenhout een beschermlaag geven, waarbij de houtkleur behouden blijft? Kies van voor onze kleurloze transparante beits Storumann Skydd. De houtkleur en nerven komen bij het beitsen met Storumann Skydd beter naar voren terwijl het hout een waterafstotende laag krijgt die het gemakkelijker maakt om het hout af te nemen.

Moose Färg binnenbeits heeft een open structuur en vormt geen afdekkende film.

Daarom ademt het hout mee. Aanbrengen is simpel vanwege het matte karakter, u ziet geen penseelstreken.Moose Färg bladdert niet dus overschilderen en bijwerken kan altijd. Bevalt in Zweden al eeuwen als praktische, fraaie en betaalbare oplossing.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, maak uw eigen kleurcombinaties

Ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en toch bijzonder duurzaam. Fijne dekkende beits voor blokhut, tuinhuis, schuur, schutting, garage of een houten huis. Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor alle houtsoorten, reeds gebeitst of geverfd, glad geschaafd en geimpregneerd, thermisch behandeld hout en red cedar Met name de laatste houtsoorten zijn bijzonder kieskeuring bij afwerking: Moose Färg is hiervoor ontwikkeld.

Dekkende beits kleuren
Dekkende beits kleuren

Lees meer over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Moose Färg beits is gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Het verwerkt eenvoudig want penseelstreken blijven niet zichtbaar door het matte effect. Bijwerken in het Nederlandse klimaat om de ca. 4 a 5 jaar, het onderhoud is erg gemakkelijk want schuren hoeft niet. U hoeft het hout alleen schoon te maken met een sopje van bijvoorbeeld Polarsken lijnoliezeep en water. Licht inspuiten en daarna met de tuinslang afspoelen. Daarna kunt u het oppervlak weer opnieuw behandelen met 1 laag dekkende beits van Moose Färg.

Bekijk alle Moose Färg beits kleuren op onze kleurenpagina of vraag een gratis kleurenkaart aan.

dekkende beits zwarte matte beits voor buiten
Vasa Svart