Fotowedstrijd 2020: het gevoel van vrijheid

Jaarlijks houden wij een vakantiefotowedstrijd in het thema ‘Het gevoel van vrijheid’. Dit is ontstaan omdat de verf van Moose Färg dit gevoel bij veel klanten oproept. Het is een heerlijke, makkelijke verf waarmee je je hout een mooie matte uitstraling geeft. Vrijheid uit een potje. Scandinavië in je eigen achtertuin. Zie ook winnaars van voorgaande jaren en de inzendingen tot nu toe.

Het jaar 2020 zal voor velen in het geheugen gegrift staan. Je denkt dan waarschijnlijk niet direct aan Vrijheid. Toch vinden veel mensen in deze tijd ook vrijheid in veel dingen. Bijvoorbeeld in de natuur, in de eigen achtertuin of in de anderhalfmeter-omgang andere mensen.

Stuur ons een foto waarmee voor jou ‘Het gevoel van vrijheid’ wordt weergegeven. Dit mag met Moose Färg zijn, maar dit hoeft niet. Wat betekent vrijheid dit jaar voor jou?

Insturen is mogelijk t/m 26 juli 2020.

Stuur jouw eigen foto in

Let op, je kunt foto's tot maximaal 1 MB uploaden

 

Het gevoel van vrijheid door Jan en Ryanne Smit

Ryanne: op vakantie zoek ik graag de bergen op voor een meerdaagse wandeling, dat geeft mij echt het gevoel van vrijheid. De rust van de omgeving, de vertraging die het lopen creeërt, de voldoening aan het einde. De bergen zijn hier ver te zoeken, maar Nederland heeft gelukkig ook een mooi landschappen te bieden. Van de Texelse duinen tot de bossen in Drenthe. De foto hieronder is gemaakt aan de Hoornse plas in Groningen.

Groningen hoornse plas vrijheid

Jan: mijn paard Pablo is mijn grote vriend. Als ik bij hem ben ben valt alle spanning van me af. Hij begrijpt alles lijkt het maar kan ook ongecompliceerd lekker doen wat hij wil zoals hier op deze foto. Als het even kan rijden we door het bos. En als ik ergens anders ben zoek ik een ander paard voor een buitenrit, want Pablo kan niet mee in trein.