Houten huis zwart verven: waanzinnig resultaat!

Houten huis zwart verven matte zwarte verf
Hierbij het resultaat van ons zwart geverfde houten huis in Moose F Vasa Svart.
De planken zijn van ruw bezaagde vuren planken.
Blij met het resultaat in de zomer en in de winter!
Maria Lucas, Taufkirchen (München, Duitsland)
Houten huis verven

Huis tijdens het verven

Houten huis zwart verven matte zwarte beits

Houten huis zwart geverfd: het resultaat!

Houten huis zwart verven

Houten huis zwart schilderen: zijkant van het huis

 

 

 

 

 

 

 

 

zwarte matte beits voor buiten

Geverfd huis, hoekdetail.

Houten huis zwart verven Duitsland

Zwart houten huis in de winter met sneeuw

Het verven of beitsen van een houten huis is een flinke klus. U wilt dan een verf gebruiken waar u gemakkelijk mee kan schilderen en waarbij het resultaat lang mooi blijft. Een dampdoorlatende verf zoals Moose F van Moose Färg laat het hout ademen en is daardoor ideaal voor huizen van diverse soorten hout. De verf van Moose Färg vormt geen film op het hout waardoor de houtstructuur zichtbaar bijft. Er kan geen vocht tussen het hout en de de verf komen waardoor Moose Färg niet bladdert. Lees alles over het verven van een houten huis.

De kleur zwart van Moose Färg is met recht uniek te noemen. De kleur Vasa Svart (diepzwart) wordt gemaakt met aardpigment, bestaand uit oxides van metalen. Dit soort pigment is veel sterker dan een synthetische pigment. Het grote voordeel aan aardpigmenten is dat ze veel sterker zijn en minder snel vervagen. De kleur blijft hierdoor veel langer mooi. Vasa Svart van Moose Färg is heel mooi mat. Wilt u de kleur in het echt zien, vraag dan gratis een kleurenkaart aan.

De verf van Moose Färg uit Zweden, waar bijna alle huizen van hout zijn. Voor hen is verf veel meer een levenswijze dan bij ons. Immers, ook zij zien het niet zitten om hun huis jaarlijks helemaal opnieuw te verven. De verf geeft een langdurig mooi resultaat, maar is ook zeer eenvoudig in onderhoud.

Bekijk ook onze andere voorbeelden in Vasa Svart, zoals dit zwartgeschilderde huis in Frankrijk.