Dekkende beits

Moose Färg dekkende beits trekt in het hout, vormt geen film over het hout en blijft totaal mat. Bladdert niet (mits goed aangebracht). Ook kan er geen vocht onder kruipen zodat het niet afbladdert. Het onderhoud is erg eenvoudig, gewoon schoonmaken en weer behandelen met Moose Färg. Schuren is niet nodig bij onderhoud.

Moose Färg bestellen? Voor producten & prijzen klik hier: bestellen

Dekkende beits

Kiruna Grå en Bohus Blå dekkende beits van Moose Färg

 

Lees meer over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Moose Färg  beits heeft een open structuur en vormt geen afdekkende film.

Daarom ademt het hout mee. Aanbrengen is simpel vanwege het matte karakter, u ziet geen penseelstreken.Moose Färg bladdert niet dus overschilderen en bijwerken kan altijd. Bevalt in Zweden al eeuwen als praktische, fraaie en betaalbare oplossing.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, maak uw eigen kleurcombinaties

Ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en toch bijzonder duurzaam. Fijne dekkende beits voor blokhut, tuinhuis, schuur, schutting, garage of een houten huis. Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor alle houtsoorten, reeds gebeitst of geverfd, glad geschaafd en geimpregneerd, thermisch behandeld hout en red cedar Met name de laatste houtsoorten zijn bijzonder kieskeuring bij afwerking: Moose Färg is hiervoor ontwikkeld.

Dekkende beits kleuren

Dekkende beits kleuren

Moose Färg beits is gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Het verwerkt eenvoudig want penseelstreken blijven niet zichtbaar door het matte effect. Bijwerken in het Nederlandse klimaat om de ca. 4 a 5 jaar, het onderhoud is erg gemakkelijk want schuren hoeft niet. U hoeft het hout alleen schoon te maken met een sopje van bijvoorbeeld Polarsken lijnoliezeep en water. Licht inspuiten en daarna met de tuinslang afspoelen. Daarna kunt u het oppervlak weer opnieuw behandelen met 1 laag dekkende beits van Moose Färg.

Bekijk alle Moose Färg beits kleuren op onze kleurenpagina of vraag een gratis kleurenkaart aan.

Dekkende beits leisteengrijs

Moose Färg dekkende beits bestellen? Voor producten & prijzen klik hier: bestellen

De originele Moose Färg dekkende beits kleuren

  • Vasa svartDiepzwart
  • Falu RödZweeds rood
  • Skiffer GråLeisteengrijs
  • BlytungsgråLoodgrijs
  • Skåne gulZweeds geel
  • Ljus gulLichtgeel
  • Bohus BlåZweeds blauw
  • Ljus BlåLichtblauw
  • SommerblåZomerblauw
  • Dalarna GrönZweeds groen
Alle kleuren bekijken »

Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval. U kunt ook gebruik maken van onze kleurenkaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Vraag uw eigen gratis kleurkaart aan!