Blokhut verven? Moose F ademend en mat ideaal als blokhut verf.

Blokhut verven? Wilt uw blokhut verven denk dan aan Moose F ademende matte verf.
Deze blokhut verf naar eeuwenoude Zweedse receptuur bladdert niet en zuigt in het hout. Daarom is het bijzonder geschikt voor vuren en grenen; hout dat krimpt en uitzet. Moose Färg is waterverdunbaar en verwerkt erg gemakkelijk. Meestal zijn twee lagen voldoende, soms drie als het hout sterkt zuigt. Doorgaans hoeft u 5 jaar niet meer te schilderen (afhankelijk van de plaats), het onderhoud is zeer eenvoudig.

Klik voor prijzen voor Moose F blokhut verf op bestellen

blokhut verf

Blokhut verven: Moose Färg Moose F, de ideale blokhut verf uit Zweden

Klik voor prijzen voor Moose F blokhut verf op bestellen

Blokhut verf Moose F geeft duurzame bescherming en is gemakkelijk in onderhoud

Moose F  is gemakkelijk onderhoud en geeft een duurzame bescherming. Moose F blokhut verf is er in dekkende kleuren, de houtnerf blijft zichtbaar want deze blokhut verf vormt geen film zodat het hout niet “stikt”. Buiten en maar ook binnen bruikbaar om hout te schilderen want Moose F is volledig milieuvriendelijk. Microporeus dus dampdoorlatend, het hout blijft ademen en zo wordt houtrot vermeden. Moose Färg bladdert mits goed aangebracht niet.

Geurarm, ruikt naar lijnolie. Stofdroog in 2 uur (droogtijd bij 20 graden C.). Overschilderbaar na 4 uur. Dient goed te kunnen doordrogen om goed te kunnen uitharden.
Mits juist toegepast goed voor 4 tot 5 jaar, het onderhoud is bijzonder gemakkelijk: even afspuiten en weer overschilderen. Schuren is niet nodig.

Voor het schilderen met Moose F  raden wij reiniging met Moose Linsåpa, biologische lijnoliezeep aan.

Als u gaat schilderen moet het te schilderen stuk vetvrij gemaakt te worden en natuurlijk licht geschuurd.

Vet kan ervoor zorgen, de blokhut verf niet aan de oppervlakte hecht. Door te schuren zorgt u voor een groter hechtings- oppervlak. Ontvetten en schuren is zeker nodig als er al een een verf-, beits- of vernislaag aanwezig is.