Buitenbeits van Moose Färg in matte beits kleuren

Buitenbeits van Moose Färg is bijzonder gemakkelijk in gebruik en geeft snel een mooi resultaat in mooie beitskleuren.

Buitenbeits van Moose Färg is volledig mat is en de nerfstructuur van het hout blijft zichtbaar beschermt tegen uv-straling en weersinvloeden en biedt door de lijnolie een conservering van het hout. Daarom is het ideaal voor een schutting of een hardhouten betimmering maar ook voor een tuinhuis, schuur of tuinmeubelen. Kleurbeits (bijvoorbeeld grijze beits), kleurloze beits of halftransparant (Dimma) het is allemaal mogelijk met Moose Färg.

Alle typen kunnen worden gebruikt op alle soorten hout, grenen, vuren, red cedar en douglas. Ook geschikt voor reeds geïmpregneerd hout en hout, dat reeds is behandeld: bekijk de video of  lees hiervoor de schildertips.

Moose Färg beitskleuren bestellen? Voor onze producten en prijzen klik op: Moose F

Buitenbeits kleuren

Buitenbeits kleuren

Moose Färg beitskleuren ademen:

Moose Färg buitenbeits vormt geen film over het hout, zodat het niet bladdert. Moose Färg kleubeits is direct toepasbaar op het hout en heeft geen grondlaag nodig: het is zijn eigen grondverf. Als het hout reeds is gebeitst of geverfd is dat echter geen bezwaar. Moose Färg buitenbeits is waterverdunbaar, ruikt plezierig en trekt in het hout.

 

Lees meer over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Ook transparante en half transparante kleurbeits

Er is ook een kleurloze transparante buitenbeits Storuman Skydd, waarbij de nerf uiteraard ook zichtbaar blijft, de houtkleur opgehaald wordt. Daarbij wordt het hout beschermd tegen vochtindringing. Storuman Skydd is transparant en kleurloos zodat het uiteindelijke resultaat sterk afhankelijk van de houtkleur zelf.

Voor een “arme” look (ook wel wash of beachlook genoemd) is er  halftransparante Dimma (white) wash kleurbeits in vele beits kleuren. Bij Dimma bepaalt het aantal lagen natuurlijk ook het uiteindelijke kleur.

Totaal mat in de originele beitskleuren

Moose Färg is verkrijgbaar in mooie basis beitskleuren en is buitenkwaliteit, maar natuurlijk kunt u deze ook binnen toepassen of voor een overkapping van een veranda dan wel voor de binnekant van uw (tuin) huis. Moose Färg is zeer verdraaglijk voor de mens want waterverdunbaarn praktisch oplosmiddelvrij.  Hierdoor is het zeer gemakkelijk te verwerken ook bijvoorbeeld in de volle zon.

buitenbeits kleurbeits

Buitenbeits Moose F Kiruna Grå

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, maak uw eigen kleuren combinaties

Als u een bijzondere kleur wilt, dan kunt u deze meestal maken met elk waterverdunbaar pigment of door de basis beits kleuren onderling te mengen. Zeer populair is bijvoorbeeld grijze beits (met Kiruna Grå  paerlgrijs) Op aanvraag en met een meerprijs kunnen wij ook andere beitskleuren leveren. Beitskleuren van Moose Färg zijn altijd geheel mat.

  • Falu RödZweeds roodFalu Röd
  • Vasa Svart DiepzwartVasa Svart
  • Kiruna GråParelgrijsKiruna Grå
  • Skiffer GråLeisteengrijsSkiffer Grå
  • BlytungssvartLoodzwartBlytungssvart
  • Skåne GulZweeds geelSkåne Gul
  • Ljus GulLichtgeelLjus Gul
  • Bohus BlåZweeds blauwBohus Blå
  • Ljus BlåLichtblauwLjus Blå
  • SommarblåZomer blauwSommarblå
Alle kleuren bekijken »

Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval.

U kunt ook gebruik maken van onze beits kleuren kaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Vraag uw eigen gratis kleurenkaart aan!

Moose Färg is gebaseerd op een eeuwenoud Zweeds recept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt zoals aardpigment. Deze aardpigmenten zorgen voor bijzonder fraaie beits kleuren. De eeuwenoude receptuur zorgt voor een unieke matte uitstraling van deze beits en in het bijzonder van de typische aard kleuren beits.

Moose Färg® is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden.

matt houtverf Moose Färg

Wilt u persoonlijk deskundig advies? Stuur een e-mail

Of bel  mij op 06 55 333 165

Bekijk ook de instructie video
U kunt hier eeen gratis kleurenkaart aanvragen