Inzending Annelies den Ouden

Zwarte schutting

Een donkere hoek bij onze garage, een oude schutting en de komst van Cavia’s. Genoeg redenen om daar eens wat mee te doen. Op zoek gegaan naar niet glimmende verf. Uitgekomen bij Moose Färg. De schutting eerst schoongemaakt met de lijnoliezeep, dat werkt super. Het blijft een hele klus, maar met deze zeep wordt het iets leuker. Daarna verven ik heb gekozen voor Ljus Blå. Het is een erg prettige verf. Verft gemakkelijk en geen druipers. Gelijk verven na het schoonspuiten van de schutting. Er tevreden over het eind resultaat. De andere schutting heb ik zwart geverfd. Dat zijn 6 schuttingschermen, maar met deze verf zag ik daar nu niet meer tegen op. Totaal ben ik wel 4 weken aan het schoonmaken en verven geweest, maar dat was ook inclusief muren.

Annelies den Ouden, Spijkernisse

Schutting verven blauw

Schutting in Ljus Blå

schutting zwart verven

Schutting zwart verven

schutting verf zwart

Schutting verf zwart