Mat zwarte verf: resultaat is prachtig!

Schuur geverfd in prachtig mat zwart

En hier dan een foto van de schuur in de schaduw. Het resultaat is prachtig door de fijne mat zwarte verf van Moose Färg.

Fam. Pieters Wilp Gld


Moose F mat zwarte verf: Vasa Svart

Hier is Moose F Vasa Svart gebruikt. Moose F is een verf waar u gemakkelijk mee kan schilderen en waarbij het resultaat lang mooi blijft. De houtverf is dampdoorlatend en laat het hout ademen. Hierdoor is het ideaal voor het verven van o.a. houten huizen, schuttingen, tuinhuizen of blokhutten. De verf vormt geen filmlaag waardoor de houtstructuur na het verven zichtbaar bijft. Er kan geen vocht tussen het hout en de de verf komen waardoor Moose Färg niet bladdert.

De kleur Vasa Svart (diepzwart) wordt op kleur gebracht met aardpigment. Het grote voordeel aan aardpigmenten is dat ze veel sterker zijn dan syntethische pigmenten en minder snel vervagen. Moose F Vasa Svart blijft hierdoor veel langer mooi. Meer voorbeelden in mat zwarte verf zien? Bekijk al onze voorbeelden zwarte beits.

Moose F Vasa Svart wordt ook gebruikt als milieuvriendelijke vervanger voor carbolineum (carboleum). Koolteer is verboden in Nederland, maar de mat zwarte kleur is nog steeds populair.

De verf van Moose Färg komt uit Zweden. De huizen zijn daar van hout en ze heben natuurlijk geen zin om ieder jaar een nieuwe laag verf op het huis te moeten zetten. Moose Färg geeft een langdurig mooi resultaat, maar is ook zeer eenvoudig in onderhoud. Schuren is tussentijds niet nodig. Lees alles over de mat zwarte verf van Moose Färg: zwarte beits voor alle houtsoorten.