Superblij met Moose parelgijs

grey wash plafond schilderen

Dag Jan,

Wij zijn bezig met een flinke verbouwing van ons huis. We hebben de gehele beneden verdieping vernieuwde, waaronder het plafond. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van ruw hout met ruwe balken, dus niet geschuurd. We hebben het plafond 1 keer gespoten met Moosefarg, parelgrijs.

Het resultaat is heel bijzonder en mooi, iedereen die het ziet vind het geweldig. Als iemand wil kijken dan kan dat, we wonen in Baarlo in Noord Limburg. Neem contact op als je het resultaat eens wilt zien om te beoordelen of het misschien ook iets is om zelf te doen, mail me maar op [email protected]

Wij zijn er super blij mee, vooraf niet zo gepland maar het resultaat is echt heel mooi, en apart.

 

Groetjes, Rene & Claudia Janssen, Baarlo (L)